Palvelut

Sisustussuunnittelu

Teen sisustussuunnittelua yksityisiin koteihin ja pienyrityksiin. Suunnittelu lähtee liikkeelle maksuttomasta arviokäynnistä eli käyn katsomassa kohteen ja keskustelemme kanssasi mitä kohteessa halutaan tehtävän, mitä suunnitelmaan halutaan sisällyttää. Halutaanko esimerkiksi vain pintamateriaalisuunnitelma, kalustesuunnitelma, valaistussuunnitelma, tekstiilisuunnitelma vai kaikkia näitä. Tämän arviokäynnin jälkeen saat kirjallisen tarjouksen suunnittelutyöstä. Arviokäynti ja tarjous eivät sido sinua vielä mihinkään. Suunnitelmasta tulee sinulle aina kirjallinen dokumentaatio, vähintään huonekortit, joissa on kuvat ja luettelo huoneeseen tulevista materiaaleista, niiden hankintapaikat ja hinnat. Kaluste- ja valaistussuunnitelmassa myös pohjakuvat, joissa näkyy kalusteiden ja valaisimien sijoittelu. Suunnittelussa hinnat ovat aina projektikohtaisia, kysy siis tarjousta! 

Saatavilla on myös sisustuskonsultaatiopaketit, jotka ovat kätevät varsinkin kevyempiin muutoksiin tai jos haluat esimerkiksi vain yhden huoneen uudistusta. Konsultaatio voi tapahtua sinun kohteessasi tai voimme tavata vaikka sisustusliikkeessä. Konsultaatio on aina suullinen, siitä ei tule kirjallisia dokumentteja (lisähintaan voidaan näistäkin sopia), toki voit itse tehdä kirjallisia muistiinpanoja itsellesi. Konsultaatioon kannattaa valmistautua etukäteen hyvin, jotta saamme ajan tehokkaasti käytettyä. Eli on hyvä miettiä tarkkaan mihin konsultaatio halutaan kohdentaa ja tätä varten lähetänkin ennen konsultaatiota pienen kyselyn sinulle.

Sisustuskonsultaatio Pieni

1 h paikan päällä

79 € (sis. alv 24%)

Sisustuskonsultaatio iso

2 h paikan päällä

139 € (sis. alv 24%)

Hintoihin sisältyy matkakulut 30 kilometrin säteellä Akaan Viialasta, pidemmälle kilometrikorvaus 0,55 € / km.

Stailaus

Teen asuntojen myyntistailauksia/niiden suunnitelmia. Jos olet myymässä asuntoasi, voit nopeuttaa myyntiaikaa stailaamalla asunnon kutsuvammaksi ja myyvemmäksi. Jo pelkällä tavaroiden ja kalusteiden karsinnalla ja uudelleen järjestelyllä voi saada ihmeitä aikaan. Stailauksen hinta on aina projektikohtainen, kysy tarjousta, se ei sido sinua vielä mihinkään! 

Somistus

Myymälät, liiketilat, hoitolat ym. Haluatko näyteikkunastasi ja/tai liiketilastasi kutsuvan ja myyvän? Olen ollut vuosia erikoiskaupan alalla töissä, ja minulla on kokemusta myymälän somistuksesta/visuaalisesta markkinoinnista. Voin auttaa sinua tilasi somistuksessa ja tehdä esim. kausinäyteikkunoita teemoilla. Kysy tarjous!

Juhlat. Suunnittelen myös juhlien somistukset toiveesi mukaan.

Huom! Muistathan, että arviokäyntini on aina maksuton eikä sido sinua mihinkään.