Palvelut

Sisustussuunnittelu

Teen sisustussuunnittelua yksityisiin koteihin ja pienyrityksiin. Toimialueeni on pääosin Pirkanmaa, mutta sopimuksen mukaan myös muualle. Suunnittelu lähtee liikkeelle maksuttomasta arviokäynnistä (alle 30 km toimistoltani, pidemmälle km-korvaus) eli käyn katsomassa kohteen ja keskustelemme kanssasi mitä kohteessa halutaan tehtävän, mitä suunnitelmaan halutaan sisällyttää. Halutaanko esimerkiksi vain pintamateriaalisuunnitelma, kalustesuunnitelma, valaistussuunnitelma, tekstiilisuunnitelma vai kaikkia näitä. Tämän arviokäynnin jälkeen saat kirjallisen tarjouksen suunnittelutyöstä. Arviokäynti ja tarjous eivät sido sinua vielä mihinkään. Arviokäynnin voi tehdä myös etänä. Suunnitelmasta tulee sinulle aina kirjallinen (sähköinen) dokumentaatio, vähintään huonekortit, joissa on kuvat ja luettelo huoneeseen tulevista materiaaleista, niiden hankintapaikat ja hinnat. Kaluste- ja valaistussuunnitelmassa myös pohjakuvat, joissa näkyy kalusteiden ja valaisimien sijoittelu.

Alla on valmiiksi hinnoitellut etä-suunnittelupaketit yhdelle huoneelle. Isommat kokonaisuudet ovat aina suhteessa edullisempia. Kysy siis tarjousta, jos oheiset paketit ei tunnu sopivilta sinun tarpeisiisi. Vastaan myös mielelläni kysymyksiin koskien oheisia paketteja tai mihin tahansa muuhun suunnitteluun liittyvään. Ollaan yhteydessä!

ETÄ "VÄRIMAAILMA"

129 e (sis. alv 24%) / huone

Etänä tapahtuva yhden huoneen pintamateriaalien (seinät, katto, lattia, listat) ja värimaailman suunnittelu.

  • Lähetä kuvat kohteesta.
  • Käydään keskustelu toiveistasi puhelimitse/meilitse.
  • Saat sähköisen pdf-tiedoston, jossa kerrottu huoneen pintamateriaalit, kuvat niistä, ostopaikat ja hinnat. Värimallit huoneen muista väreistä, joita voit käyttää apuna esim. tekstiilien valintaan.
  • Yksi muutoskierros, jos tarve muuttaa jotakin suunnitelmassa.

ETÄ "kokonaisuus"

369 e (sis. alv 24%) / huone

Etänä tapahtuva yhden huoneen pintamateriaalien, värimaailman, irtokalusteiden, tekstiilien ja irtovalaisimien suunnittelu. (Ei siis koske kiintokalusteita kuten keittiöitä).

  • Lähetä kuvat kohteesta, pohjakuva ja huoneen mitat.
  • Käydään keskustelu toiveistasi puhelimitse/meilitse.
  • Saat sähköisen pdf-tiedoston, jossa on huoneen pintamateriaalit, värimaailma, irtokalusteet ja niiden sijoittelu pohjakuvaan, tekstiilit ja irtovalaisimet. Kuvat tuotteista ja tiedot ostopaikoista ja hinnoista.
  • Yksi muutoskierros, jos tarve muuttaa jotakin suunnitelmassa.

Arviokäynnit ilmaiset alle 30 km tomistoltani Akaan Viialasta, pidemmälle km-korvaus 0,55e/km tai sopimuksen mukaan. Pidätän oikeudet hinnanmuutoksiin.

Stailaus

Teen asuntojen myyntistailauksia/niiden suunnitelmia. Jos olet myymässä asuntoasi, voit nopeuttaa myyntiaikaa stailaamalla asunnon kutsuvammaksi ja myyvemmäksi. Jo pelkällä tavaroiden ja kalusteiden karsinnalla ja uudelleen järjestelyllä voi saada ihmeitä aikaan. Stailauksen hinta on aina projektikohtainen, kysy tarjousta, se ei sido sinua vielä mihinkään! 

Somistus

Myymälät, liiketilat, hoitolat ym. Haluatko näyteikkunastasi ja/tai liiketilastasi kutsuvan ja myyvän? Olen ollut vuosia erikoiskaupan alalla töissä, ja minulla on kokemusta myymälän somistuksesta/visuaalisesta markkinoinnista. Voin auttaa sinua tilasi somistuksessa ja tehdä esim. kausinäyteikkunoita teemoilla. Kysy tarjous!

Juhlat. Suunnittelen myös juhlien somistukset toiveesi mukaan.

Huom! Muistathan, että arviokäyntini on aina maksuton (30 km sisällä toimistoltani) eikä sido sinua mihinkään. Arviointi onnistuu useimmiten myös etänä (kuvien ja videoiden avulla), jos asut kauempana.